PRAVNO OBVESTILO

 
Avtorske pravice

Hotel Dravograd si pridružuje avtorske pravice za vsebino, ki je objavljena na njegovih spletnih straneh. Vsebine objavljene na spletni strani hotel-traberg.eu, hotel-traberg.si, hotel-traberg.com (in vseh podstraneh) so last hotela Traberg in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Gradivo za komercialne namene in pa gradivo, ki je na strani objavljeno in označeno kot last drugih avtorjev, se ne sme razmnoževati, razširjati ali kakorkoli spreminjati brez soglasja avtorja.

Odgovornost

Hotel Dravograd na svojih spletnih straneh zagotavlja ažurnost in točnost podatkov z veliko skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, kot tudi za morebitno škodo, ki izhaja iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Ravno tako ni odgovoren za morebitno občasno nedelovanje spletne strani in zato tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe ali kot posledica v primeru trenutne nedostopnosti informacij na spletnem mestu.

Spletna stran hotela je namenjena za splošno predstavitev in informiranje ter pošiljanju informativnih povpraševanj za rezervacijo.

Pridržujemo si pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila. Pri tem ne sprejemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.
Vsak prenos podatkov iz spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost in Hotel Traberg ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Uporaba in varstvo podatkov

Sodelujoči v raznih nagradnih igrah (na uradni spletni strani ali na Facebook strani hotela) in ob pošiljanju povpraševanj prek spletne strani se s sprejetjem teh pogojev strinja tudi s tem, da se njegov e-poštni naslov varno shrani in dovoljuje, da podjetje njegov e-poštni naslov uporabi za občasna obveščanja o ponudbi ter druga sporočila vezana na podjetje. Hotel Dravograd hkrati zagotavlja varstvo pridobljenih podatkov po zakonu o varstvu podatkov RS.
Uporabnik se lahko ob vsakem trenutku nepreklicno odjavi s seznama in prejemanja sporočil.

Pri izvajanju nagradnih iger so rezultati objavljeni na spletni in Facebook strani hotela, pogoji sodelovanja pa so vsakič sproti objavljeni poleg same nagradne igre.

Spletni piškotki

Spletna stran trenutno ne uporablja nobenih piškotkov.

Pojasnilo

Vse cene iz ponudbe hotela so v evrih in že vključujejo DDV. V primeru spora med strankami je za reševanje pristojno sodišče v Kopru.
Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da pozna in sprejema navedene pogoje ter z njimi v celoti soglaša.